Harlexmarket.com е интернет-магазин с избор на повече от 800 милиона продукти от Китай и е един от най-големите проекти в България в сферата на електронната търговия.

Ние Ви гарантираме пълен контрол над процесите по закупуването на вашите стоки и прозрачност на абсолютно всички операции: Във вашия личен офис ще можете да проследявате историята на плащанията и статуса на вашата поръчка, а също и да извършвате замяна или връщане на стока в случай на необходимост, още преди изпращането им за България. Също така винаги можете да ни пишете на страницата ни във Фейсбук или на чата на сайта.

Harlexmarket.com предлага различни начини за плащане.

Предоставяме Ви избор от няколко видове доставки – ние си сътрудничим с такива куриерски служби като Сhina Post, Сhina Post Airmail и Hong Kong Post. Също така предлагаме възможност за доставка с транспортна компания карго за стоки по-тежки от 10 кг. Този начин е много по-бърз.

Harlexmarket.com е юридическа организация, която носи пълната отговорност за изпълняване на своите задължения посочени в договора. Ние се явяваме оторизиран партньор на EMS и Сhina Post. Всичко това доказва няшата лоялност и гарантира на клиентите ни честността на сделките извършвани в сайта.

Всички операции в сайта са прозрачни. Нашите клиенти могат във всеки един момент да проследяват и разглеждат историята на своите поръчки, движението на паричните им средства и дори да изтеглят пари от системата, и разбира се да получават информация за идентификационните номера на своите пратки. Ако възникнат въпроси или някакви проблеми можете да се обръщате към службата за поддръжка на клиенти на телефон +359 899 960861, а също така и да пишете в „Задайте въпрос“ ( в „Моят офис“), или на e_mail :office.harlexmarket@gmail.com или в онлайн чата на сайта.

Harlexmarket.com е глобален проект в сферата на електронната търговия, по който работят десетки хора в България и в Китай. Нашите клиенти непрекъснато се увеличават,расте и базата на постоянните клиенти.

Harlexmarket.com има пряк достъп до китайските сайтове, което позволява да се предоставя на нашите клиенти актуална и своевременна информация.

Успешният опит за реализация на проектите на интернет-търговията, наличието на собствени складове в Китай и високата квалификация на специалистите гарантират безупречно качество на предлаганите услуги.