Сайтът приема поръчки само на едро. Минимална кошница на стойност от 1000лв. Могат да бъдат един продукт или различни по вид.

Какво да направите, за да се регистрирате:
Преминете в раздел "Регистрация" в дясната горна част на работния екран и
в специална форма въведете вашите данни: едно име или две имена, но написани слято (не ползвайте интервал), e-mail и парола. Въведете правилно цифрите от защитния код. Поставете отметка, че сте съгласни с условията на сайта. Ако сте от телефон, натиснете иконката с ключетата и регистрация.
След като изпратите въведените данни, на пощенската ви кутия ще получите писмо за потвърждаване на вашата регистрация в сайта Harlexmarket.com. За да потвърдите регистрацията в сайта, влезте в линка, който ще откриете в писмото.
Ако сте вече  регистриран потребител, натиснете "Влез" и попълнете появилите се полета «e-mail» и «парола». 
Ако сте регистриран потребител на системата, но поради някаква причина се затруднявате да въведете правилно паролата си, преминете в линка "Възстановяване на паролата". Възможно е с този имейл вече да сте правили регистрация на този сайт, но сте забравили, тогава натиснете бутон "Възстановяване на паролата". Ако сте въвели без грешка потребителското си име и парола, но отново не можете да влезнете в сайта, молим да се обърнете към Служба Обслужване на клиенти Harlexmarket.com.