Преди да изпратим Вашия продукт, ние първо го получаваме от китайския продавач в наш склад в Китай. Там преминава проверка по основни характеристики - съответства ли по цвят, размер на заявените от Вас, видими дефекти. Електроуредите се включват и изключват. При проблем ги връщаме за замяна. В случай, че имате рекламации относно получените стоки, като например: цвят на продукта, размер, или при очевидни външни дефекти, моля, свържете се с поддръжката на office.harlexmarket@gmail.com, като посочите:
  1. 1. Номер на поръчка
  2. 2. Линк на стоките
  3. 3. Проблема на продукта
  4. 4. Снимки, на които ясно се виждат несъответствията и дефектите.

След получаване на молбата Ви, ние в 3 работни дни ще разгледаме писмото Ви и ще Ви информираме за възможните компенсации.
Внимание! Претенциите за качество трябва да се изпратят не по-късно от 7 дни след като получите пратката. За дата на получаване на доставката се взимат данните от адреса на сайта на български пощи. При разлика на тоналноста на цвета не носим отговорност. Кои претенции не подлежат на разглеждане? Harlexmarket.com е Вашият посредник при закупуване на стоки от Китай. За нас е много важно, когато получите пратката, всички стоки да отговарят на Вашите изисквания. При желание от страна на клиента можем да направим и изпратим снимки на стоките още когато ги получим в склада ни в Китай. След изпращане на поръчката Harlexmarket.com не носи отговорност за:
  1. Ако стоките дефектират по време на работа.
Искове за дефектни стоки се приемат само за нови продукти. Harlexmarket.com не е производител на стоките и не предоставя сертификати за качество. Ние гарантираме на клиента, че видимо стоките нямат видими външни дефекти. Искове за стоки, които са получили дефект по време на употреба, няма да бъдат приемани.
  2. В случай на претенции към работата на електроника.
Ние проверяваме за външни видими дефекти, както и проверяваме устройството дали работи само като го включваме и изключваме.
- Включване и изключване на устройството;
- Няма външни дефекти.
Всички рискове от евентуални дефекти на електрониката са за сметка на клиента. Harlexmarket.com не приема никакви претенции относно качеството на работата на електроника (смущения и шум, скорост, ако функциите на устройството по време на работа не отговаря на описанието на продавача, проблеми със сензорния екран, слаб сигнал, четене на SIM карти и т.н.).
Не се връща или заменя електроника.
При поръчка на електрониката, клиентът се съгласява с горните правила.
  3.Ако рейтингът на продавача е нисък.И за съмнително евтини продукти.
Искове за стоки на съмнително ниски цени и такива закупени от търговци с ниски рейтинги, не се приемат. 
  4.В случай на разнотоние на нюанс на цвета или размера.
Ние поръчваме този цвят, който сте избрали Вие. Моля, обърнете внимание, че ние не сме отговорни за описанието на стоките, цветове и размери, които показват китайските доставчици. Моля, имайте предвид, че ако ни напишете точните си мерки, това не означава, че ние гарантираме съответствие на размера на 100%. Ние поръчваме размера, който продавачът показва в описанието на продукта.
  5. В случай на несъответствие копие/оригинал.
Ако поръчате копие на марка, ние не можем да гарантираме 100% съвпадение на стил, модел, материал с оригиналния продукт. За несъответсвие на качеството според вашите очаквания.
  6. Ако пратката Ви е задържана от митническите органи.
Harlexmarket.com не е отговорен за преминаване проверка от митническите органи в страната на получателя. Клиентът е длъжен преди пускането на поръчката да се запознае с предметите забранени за внос в страната на получателя, както и да разгледа действащите митническите разпоредби на страната. Ако процедурите за митнически контрол изискват пратката да се изпрати обратно в Китай заради забраната от страна на митническите органи, Harlexmarket.com не компенсира разходите по изпращане. Повторното изпращане е за сметка на клиента.
  7.В случай на неполучаване на пратката от страна на клиента, след като е пристигнала.
Ако при пристигане на пратката получателят отсъства или по някаква причина не вземе пакета от пощата и тя бъде върната обратно в Китай, Harlexmarket.com не компенсира разходите за повторно изпращане. Всички разходи ще бъдат за сметка на клиента.
  8. Забавяне на изпращането на поръчката по вина на продавача от Китай. Обикновенно ние получаваме стоката от китайските продавачи в нашия склад от 2 до 5 дни.
  9. За забавяне на доставките, причинени от куриер. Нашата задача е да получим стоката, да направим стоков контрол и да Ви я изпратим.
  10. Относно каквито и да е проблеми с пощата / куриер / Митнически услуги.
  11. За загубата на пратки от куриерска служба. В този случай отправяйте претенциите към съответните служби.