Сайтът приема поръчки само на едро. Минимална кошница на стойност от 1000лв. Могат да бъдат един продукт или различни по вид.

Внимание! На сайта има близо 800 000 000 продукта на 2 000 000 китайски производители и всеки ден постъпват нови артикули, а други се изчерпват. Поради това ръчен превод от китайски език е невъзможен, информацията за продуктите се превежда автоматично през интернет. Ако нещо не е ясно, можете да ни питате.
Ако все още нямате акаунт в сайта Harlexmarket.com, Вие можете да се регистрирате в удобно за вас време.
Регистрацията в сайта е безплатна, максимално сме опростили формата за регистрация за удобство на потребителя.
Наличието на акаунт ще Ви позволи напълно да ползвате всички функции на сайта, в това число и да оформяте и плащате поръчки. При попълване адреса за доставка, напишете Вашия, а не този на някоя куриерска фирма.
Какво да направите, за да се регистрирате:
Преминете в раздел "Регистрация" в дясната горна част на работния екран и в специална форма въведете вашите данни: едно име или две имена, но написани слято (не ползвайте интервал), e-mail и парола. Въведете правилно цифрите от защитния код. Поставете отметка, че сте съгласни с условията на сайта.
След като изпратите въведените данни, на пощенската ви кутия ще получите писмо за потвърждаване на вашата регистрация в сайта Harlexmarket.com. За да потвърдите регистрацията в сайта, влезте в линка, който ще откриете в писмото.

Ако сте вече регистриран потребител, натиснете "Влез" в дясната горна част на екрана, и попълнете появилите се полета «e-mail» и «парола».

Ако сте регистриран потребител на системата, но поради някаква причина се затруднявате да въведете правилно паролата си, преминете в линка "Възстановяване на паролата". Възможно е с този имейл вече да сте правили регистрация на този сайт, но сте забравили, тогава натиснете бутон "Възстановяване на паролата". Ако сте въвели без грешка потребителското си име и парола, но отново не можете да влезнете в сайта, молим да се обърнете към Служба Обслужване на клиенти Harlexmarket.com.

Избор на продукт в Harlexmarket.com

За удобство на купувачите  са предложени няколко варианта за търсене на продукти, изложени по-надолу. Ако търсите нещо определено и не можете да го откриете, пратете ни линк и снимка от друг китайски сайт, за да видим и потърсим и ние.

Вариант 1. Запитване за продукт в лентата за търсене. Натиснете бутон "Сайт 1" или "Сайт 2".
Въведете текстово въпроса си (на български, английски или на руски език) и натиснете лупичката.Търсене по снимка: Цъкнете бързо два пъти върху фотоапаратчето и изберете с файл от вашия компютър.

Вариант 2. Изберете категория Вариант 3. Сортиране по цена и филтриране по предложените вляво филтри.Рейтинг:

Рейтингът на продавачите е представен като икони с формата на сърца, корони или диаманти. Формирането му става на следния принцип: колкото повече са осъществените сделки, толкова рейтингът е по-висок.Старайте се да избирате продукти на продавачи с корони. Високият рейтинг свидетелства за високото качество на предлаганите продукти. Но ниският рейтинг не винаги означава, че в този магазин се продават некачествени продукти. Възможно е продавачът да е започнал скоро работа и все още да не е извършил достатъчен брой сделки.
МАРКИРАНИТЕ ПРОДУКТИ С НАДПИС  TMALL   СА ОТ ДОКАЗАЛИ СЕ НА САЙТА КОРЕКТНИ ПРОДАВАЧИ И ПРОИЗВОДИТЕЛИ.

Брой положителни коментари

Особено внимание трябва да се обърне при избора на продавач на броя положителни коментари така, както рейтингът му зависи от броя сделки (за да виждате отзиви и реални снимки на китайски купувачи, нужно е да се регистрирате и да влезнете в акаунта си). Имате възможност да видите колко купувачи са останали доволни от извършена покупка с дадения продавач. Предпочетете търговци с по-голям брой положителни коментари. Отзивите и реалните снимки на закупените продукти от китайските продавачи ще можете да разгледате след натискане на бутон" Отзиви и снимки на китайски купувачи", който се намира в продуктовата страница на това, което сте избрали и отворили.


Как да изберете продукт с високо качество?

В Harlexmarket.com се предлагат стоки на стотици хиляди търговци, напълно обясним факт е,че не всички са с перфектно качество. И за съжаление не всички търговци са съвестни и надеждни. Но вие имате отличната възможност за си изберете качествени неща при условие, че се съобразите със следните правила.
Моменти, на които трябва да обърнете внимание при избора на продукт:

Подозрително ниската цена на продукта при един продавач, сравнена с тази на същия продукт при други, би трябвало да ви направи впечатление ( може да е измама или просто рекламен трик). Купуването на прекалено евтини стоки говори, че е възможно да не са качествени (макар да има и изключения). Но дори и цената на най-качествената стока от Китай е по-ниска от тази , закупена в която и да е друга страна по света.

Снимките на стоките дават възможност визуално да се определи качеството. Големият брой снимки за един продукт е показателен за това, дали продавачът се старае да изпълнява своите задължения. Продавач с висок рейтинг и голям брой положителни коментари по правило предлага стоки с по-високо качество. При избора на еднаква стока предлагана от няколко търговеца, вие ще предпочетете този. След регистрация, влизайки в акаунта си, Вие ще можете да разглеждате подобни и аналогични продукти на това, което сте си избрали, натискайки съответните бутони в продуктовата страница. 
 
Ако се затруднявате в избора на размер дрехи или обувки, моля, прочетете страницата "Как да определя размера".


Харесаните продукти можете да добавяте в "Избрано" и по-късно оттам да извършите поръчка или да премахвате продукти.

В "Кошница" добавяте продукти, които искате да закупите и оформяте поръчката.

Ако не ви е ясно как става, моля, прочетете страницата "Как да поръчам".