Сайтът приема поръчки само на едро. Минимална кошница на стойност от 1000лв. Могат да бъдат един продукт или различни по вид.

Регистрирайте се на сайта, преди да започнете да оформяте поръчка( прочетете как на страница "Регистрация"). Можете да добавяте продукти в "Избрано", за да ги намирате после по-лесно. Преди да започнете да изписвате в лентата за търсене, кликнете на някой от бутоните намиращи се над лентата - Саит 1 или Сайт 2. Ако търсите нещо определено и не можете да го откриете, пратете ни линк и снимка от друг китайски сайт, за да видим и потърсим и ние.

И така, вие сте избрали продукт, неговия цвят и размер. Добавете го в кошницата и оформете поръчката. Това става за няколко минути.

 Ако преди това сте избрали няколко продукта, добавяйки ги в "Избрано", отидете в "Избрано", отворете продуктите, изберете желаните параметри (размер, цвят или др.) и ги добавете в кошницата.

Стъпка 1. Уточнете детайлите на поръчката
Маркирайте с мишката желания цвят, размер и количество. Кликнете върху червения бутон "Да се добави в кошница".

Стъпка 2. В кошницата си ще виждате това:

Стъпка 3. Прегледайте избраните показатели, оставете ни коментар ако имате някакви изисквания и натиснете бутон "Оформяне на поръчката". Ще видите това:

Тук в полето "Коментари за оператора:" можете, ако желаете да оставите коментар, на който да обърнем внимание.

Стъпка 4. След натискане на зеления бутон "Продължи", ще трябва да попълните формуляра "Адрес за доставка", желателно е всички полета да бъдат попълнени (няма значение на кирилица или на латиница). 

Стъпка 5. След като натиснете зеления бутон "Продължи", ще видите това:

Тук трябва да изберете метод за доставка и да натисните зеления бутон "Оформяне на поръчката". Ние ще изчислим с най-изгодния метод за доставка. Остава Ви да изчакате поръчката да бъде обработена и ще получите имейл с информация от нас за плащане. Тогава отидете в "Моят офис"/вашата поръчка и вижте крайната сума за плащане с доставката. Поръчка, която все още не е платена, не влиза в ход за изпълнение, ако желаете, можете да я откажете. Препоръчваме Ви навреме да платите, защото продуктите могат да се изчерпат или китайският продавач междувременно да промени цените.