Harlexmarket.com много отговорно се отнася към осигуряване на безопасността на личните данни на своите клиенти. Ние се стараем да поемем всички възможни мерки за защита на вашите данни от незаконен достъп до тях, от промени, разкритие на файлове или унищожаване на информация. Това включва вътрешна проверка на всички процеси: сбор от информации, запазване и обработка на данни, а също така и комплекс от действия, осигуряващи безопасност на данните, за да предотврати неправомерен достъп към личните данни на клиента.Общи разпоредбиЛични данни – информация, която може да се използва за идентификация на определен човек или установяване на връзка с него.Съгласие с условията «Декларация за поверителност»Използвайки този сайт, вие потвърждавате своето съгласие с условията «на Декларацията за поверителност» и готовност да приемете условията, описани тук. Ако не сте съгласни с някое от условията, молим ви да не използвате този сайт и да не въвеждате лична информация.Лична информация и безопасностHarlexmarket.com ви гарантира, че никаква информация, получена от вас, никога няма да се разпространява на трети лица. Изключение са случайте, които са прегледани от действащото законодателство и точки от «Договора за услуги».Каква лична информация събирамеЗа да извършите покупка в нашия интернет-магазин, трябва:
  • Да намерите и изберете продукт (регистрацията е задължителна)
  • Да оформите поръчка и да платите (това не става анонимно).
Посещавайки нашия сайт за първи път, за регистрация трябва да дадете следните данни: потребителско име, адрес на електронната ви поща и парола. Вашите три имена и адрес за доставка на поръчка са нужни само при оформянето на поръчката.
За достоверността на оставената информация отговорност носите единствено вие. Ако се усъмним по повод достоверността на данните ще отправим молба към потребителя за потвърждаване.Как използваме личната информацияИнформация, която сте ни предоставили може да се използва за обработка на вашата поръчка и за да ви дадем достъп до специална информация ( за пример Личният офис на потребителя)Информация за покупкитеХронологията на вашите поръчки и разговорите с оператора се съхраняват. Но тази информация е достъпна само за вас, съгласно с Договора за услуги. За да я прегледате, трябва да влезнете в Личния си офис.Друга лична информацияМожете да станете участници в различни рекламни акции, анкети, викторини, които провеждаме. Ако приемете да участвате в тях, ние имаме право да поискаме по-подробна информация за вас. (раздел Личен офис «Моят профил»).Промяна на лична информацияЗа да промените своите лични данни трябва да влезнете в системата и на входа на раздел «Моят профил» да извършите необходимите промени. Можете да смените и паролата си за влизане в сайта. Не предавайте своите данни на трети лица (потребителско име, парола). Това ще ви гарантира по-голяма безопасност и защита на вашите данни.Cookie-файлoвеЗа да се настрои за работа лично с вас, сайтът Harlexmarket.com използва технологията cookie. Нея използват и другите сайтове, без която е невъзможно да се работи с кошницата.Уеб линковеСайтът Harlexmarket.com може да има линкове, които позволяват да се преминава в много други сайтове. Ние не носим абсолютно никаква отговорност за цялата информация, която се публикува в сайтовете и дава линк на тези ресурси единствено с цел осигуряване на пълно удобство за гостите на своя собствен сайт.Промени в Декларацията за поверителностИнформацията в този сайт е чисто запознаваща, с информативен характер и в нея могат да се прилагат всякакви промени без каквото и да е предварително известяване. Ще се мени датата на всяко следващо обновяване, която обикновено се задава в самото начало на документа.Как да се свържете с нас?Нашите представители внимателно ще се отнесат към всички ваши желания и забележки, строго спазвайки политиката за поверителност. Можете да ни изпращате вашите конкретни коментари на нашия електронен адрес: office.harlexmarket@gmail.com