Здравейте! С какво
да помогнем?

Внимание!
Сайтът е временно недостъпен за разглеждане поради технически причини.
Очаквайте до дни изцяло обновения ни сайт с:
- нов дизайн
- ниски цени
- безплатна доставка
- цени за търговци на едро
Расчет стоимости доставки
Посочете страната за получаване на пратката.
Попълнете предполагаемото от Вас тегло на продукта или пратката в ГРАМОВЕ (с опаковка, кутия). Калкулаторът се използва за пратки до 2000гр. (Пишете само цифри, например 300 или 1200 и т.н.) Възможни са големи отстъпки от цените за доставка, затова съветваме да завършите поръчката, след което ще бъде обработена и ще получите имейл с крайна цена и възможност да я платите или да я откажете.
Имайте предвид, че дори с доставката, като цяло закупеният продукт ще бъде по-изгоден в сравнение с други сайтове с "безплатна" доставка. Тарифите за доставка се определят от пощите и международните куриери и не зависят от цената на продукта, а само от теглото.

За тежки и/или обемни пратки, а както и за клиенти на едро, препоръчваме да се свържете с нас. http://harlexmarket.com/bg/article/contacts

ИЗЧИСЛЯВАНЕ СТОЙНОСТТА НА ДОСТАВКАТА ЗА ТЕЖКИ И/ИЛИ ОБЕМНИ ПРАТКИ, А КАКТО И ЗА КЛИЕНТИ НА ЕДРО ИЛИ СКЪПИ ПРОДУКТИ:
ПРЕДЛАГАМЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НИСКИ И АТРАКТИВНИ ЦЕНИ ЗА ДОСТАВКА. СЪВЕТ - НАПРАВЕТЕ ВАШАТА ПОРЪЧКА ИЛИ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС.
Доставката се осъществява по море с метод на доставка SHIPING за срок 45-90 работни дни. Стойността й не зависи от теглото, а от обема на пратката (на кубик).
Крайната стойност на доставката ще изчислим ние след като направите поръчката и след като се свържем с продавача за да разберем обема на пратката.
Ако поръчвате цял контейнер цените се договарят за всеки отделен случай - свържете се с нас: 0899960861