Здравейте! С какво
да помогнем?

Расчет стоимости доставки
Посочете страната за получаване на пратката.
Попълнете предполагаемото от Вас тегло на продукта или пратката в ГРАМОВЕ (с опаковка, кутия). Пишете само цифри - до 2000. ВЪЗМОЖНА Е ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА. Завършете поръчката, ще бъде обработена и ще получите имейл с крайна цена и възможност да я платите или да я откажете.

Поръчки с тегло над 2кг. могат да бъдат изпратени като две или повече пратки (до 2кг всяка). Моля, използвайте този калкулатор за изчисляване стойността на доставката само за пощенски пратки. За тежки и/или обемни пратки, а както и за клиенти на едро, препоръчваме да се свържете с нас. http://harlexmarket.com/bg/article/contacts

ИЗЧИСЛЯВАНЕ СТОЙНОСТТА НА ДОСТАВКАТА ЗА ТЕЖКИ И/ИЛИ ОБЕМНИ ПРАТКИ, А КАКТО И ЗА КЛИЕНТИ НА ЕДРО :
Доставката се осъществява по море с метод на доставка SHIPING за срок 45-90 работни дни. Стойността й не зависи от теглото, а от обема на пратката (на кубик).
Крайната стойност на доставката ще изчислим ние след като направите поръчката и след като се свържем с продавача за да разберем обема на пратката. Ако желаете вие можете да изчислите приблизителната стойност на вашата доставка по следния начин :
- Приблизителен обем на пратката в м/куб. се умножава по 100-250лв (цените на контейнерите се променят постоянно).
- Куриер в България до вас (Спиди, Еконт или друг), може да е организиран транспорт.
Ако поръчвате цял контейнер цените се договарят за всеки отделен случай. Свържете се с нас.