Внимание! На сайта има близо 800 000 000 продукта на 2 000 000 китайски производители и всеки ден постъпват нови артикули, а други се изчерпват. Поради това ръчен превод от китайски език е невъзможен, информацията за продуктите се превежда автоматично през интернет. Ако нещо не е ясно, можете да ни питате.
Ако все още нямате акаунт в сайта Harlexmarket.com, Вие можете да се регистрирате в удобно за вас време.
Регистрацията в сайта е безплатна, максимално сме опростили формата за регистрация за удобство на потребителя.
Наличието на акаунт ще Ви позволи напълно да ползвате всички функции на сайта, в това число и да оформяте и плащате поръчки. При попълване адреса за доставка, напишете Вашия, а не този на някоя куриерска фирма.
Какво да направите, за да се регистрирате:
Преминете в раздел "Регистрация" в дясната горна част на работния екран и в специална форма въведете вашите данни: име (не ползвайте интервал), e-mail и парола. Въведете правилно цифрите от защитния код. Поставете отметка, че сте съгласни с условията на сайта.
След като изпратите въведените данни, на пощенската ви кутия ще получите писмо за потвърждаване на вашата регистрация в сайта Harlexmarket.com. За да потвърдите регистрацията в сайта, влезте в линка, който ще откриете в писмото.

Ако сте вече регистриран потребител, натиснете "Влез" в дясната горна част на екрана, и попълнете появилите се полета «e-mail» и «парола».

Ако сте регистриран потребител на системата, но поради някаква причина се затруднявате да въведете правилно паролата си, преминете в линка "Възстановяване на паролата". Възможно е с този имейл вече да сте правили регистрация на този сайт, но сте забравили, тогава натиснете бутон "Възстановяване на паролата". Ако сте въвели без грешка потребителското си име и парола, но отново не можете да влезнете в сайта, молим да се обърнете към Служба Обслужване на клиенти Harlexmarket.com.

Избор на продукт в Harlexmarket.com

За удобство на купувачите  са предложени няколко варианта за търсене на продукти:

Вариант 1. Запитване за продукт в лентата за търсене. Натиснете бутон "На дребно" или "На едро".
Въведете текстово въпроса си (на български, английски или на руски език) и натиснете лупичката.Търсене по снимка: Цъкнете бързо два пъти върху фотоапаратчето и изберете с файл от вашия компютър.

Вариант 2. Изберете категория стоки от изложените вляво, като преди това изберете бутон "Клиенти на дребно" или "Клиенти на едро".Вариант 3. Сортиране по цена и филтриране по предложените вляво филтри.Рейтинг:

Рейтингът на продавачите е представен като икони с формата на сърца, корони или диаманти. Формирането му става на следния принцип: колкото повече са осъществените сделки, толкова рейтингът е по-висок.Старайте се да избирате продукти на продавачи с корони. Високият рейтинг свидетелства за високото качество на предлаганите продукти. Но ниският рейтинг не винаги означава, че в този магазин се продават некачествени продукти. Възможно е продавачът да е започнал скоро работа и все още да не е извършил достатъчен брой сделки.
МАРКИРАНИТЕ ПРОДУКТИ С НАДПИС  TMALL   СА ОТ ДОКАЗАЛИ СЕ НА САЙТА КОРЕКТНИ ПРОДАВАЧИ И ПРОИЗВОДИТЕЛИ.

Брой положителни коментари

Особено внимание трябва да се обърне при избора на продавач на броя положителни коментари така, както рейтингът му зависи от броя сделки (за да виждате отзиви и реални снимки на китайски купувачи, нужно е да се регистрирате и да влезнете в акаунта си). Имате възможност да видите колко купувачи са останали доволни от извършена покупка с дадения продавач. Предпочетете търговци с по-голям брой положителни коментари. Отзивите и реалните снимки на закупените продукти от китайските продавачи ще можете да разгледате след натискане на бутон" Отзиви и снимки на китайски купувачи", който се намира в продуктовата страница на това, което сте избрали и отворили.


Как да изберете продукт с високо качество?

В Harlexmarket.com се предлагат стоки на стотици хиляди търговци, напълно обясним факт е,че не всички са с перфектно качество. И за съжаление не всички търговци са съвестни и надеждни. Но вие имате отличната възможност за си изберете качествени неща при условие, че се съобразите със следните правила.
Моменти, на които трябва да обърнете внимание при избора на продукт:

Подозрително ниската цена на продукта при един продавач, сравнена с тази на същия продукт при други, би трябвало да ви направи впечатление ( може да е измама или просто рекламен трик). Купуването на прекалено евтини стоки говори, че е възможно да не са качествени (макар да има и изключения). Но дори и цената на най-качествената стока от Китай е по-ниска от тази , закупена в която и да е друга страна по света.

Снимките на стоките дават възможност визуално да се определи качеството. Големият брой снимки за един продукт е показателен за това, дали продавачът се старае да изпълнява своите задължения. Продавач с висок рейтинг и голям брой положителни коментари по правило предлага стоки с по-високо качество. При избора на еднаква стока предлагана от няколко търговеца, вие ще предпочетете този. След регистрация, влизайки в акаунта си, Вие ще можете да разглеждате подобни и аналогични продукти на това, което сте си избрали, натискайки съответните бутони в продуктовата страница. 
 
Ако се затруднявате в избора на размер дрехи или обувки, моля, прочетете страницата "Как да определя размера".


Харесаните продукти можете да добавяте в "Избрано" и по-късно оттам да извършите поръчка или да премахвате продукти.

В "Кошница" добавяте продукти, които искате да закупите и оформяте поръчката.

Ако не ви е ясно как става, моля, прочетете страницата "Как да поръчам".